Tuesday, April 8, 2014

08/04/2014

wah! dah dekat 3 tahun xupdate blog!
sebagai permulaan memperkenalkan Mikail yg kini dah berusia 9 bulan.


Hmmm... kena tukar nama blog ni.
Aku, Dia, Maisarah & Mikail???

hehehe...

3 comments:

along said...

tu ar kan... kn stat blk.. nnt tkt byk memori kite da hlg leh igt blk.hehe

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Ahkak Geli said...

nanti komen kat blog saya bagi no telefon untuk wasap..saya wasap kasi no telefon kakak ye?